FAQ

Najčešće postavljana pitanja.


Prvo, proverite da li je mejl u folderu za spamove. U slučaju da se mejl ne nalazi ni u inboxu ni u spamu kontaktirajte administratore sajta.

Ukoliko ste zaboravili lozinku izaberite opciju "zaboravili ste lozinku" na dnu strane za prijavu. Dobićete novu lozinku, koju kasnije možete da promenite (ukoliko želite).

Da, možete ali obzirom da to nije standard procedura potrebno je da pozovete Mlade istraživače Srbije a potom dođete da preuzmete sertifikat.

Da, kursevi će biti dostupni. Takođe, možete sad da se registrujete za neki kurs a da ga pohađate tek za nekoliko meseci. Nema vremenskih ograničenja.

Postovani, povremeno imamo tehnickih problema sto blokira preuzimanje sertifikata. Molimo vas da nam se javite na emial ili da pokusate ponovo u roku od nekoliko dana. Izvinjavamo se i hvala na razumevanju

Poštovani polaznici kurseva, povremeno se na platformi javljaju tehnički problemi prilikom preuzimanja sertifikata. Ukoliko i nakon više pokušaja ne možete da skinete vaš sertifikat u pdf molimo vas da nam pišete na email office@mis.org.rs Srdačno, MIS tim